MENU OBIADOWE


18 - 22 marca

Poniedziałek
- zupa krupnik
- pierogi ruskie, śmietana 1,2,3 kompot

Wtorek
- zupa jarzynowa
- kurczak po chińsku z warzywami, ryż1,2,3 kompot

Środa
- zupa curry z makaronem ryżowym
- kotlety mielone ziemniaki, marchewka z groszkiem1,2,3 kompot

Czwartek
- zupa rosół z makaronem
- kasza z gulaszem, sałatka szwedzka1,2,3 kompot

Piątek
- zupa pomidorowa z ryżem
- makaron z białym serem na słodko1,2,3 kompot


25 - 29 marca

Poniedziałek
- zupa żurek
- pyzy ziemniaczane z mięsem1,2,3 kompot

Wtorek
- zupa kalafiorowa z grysikiem
- -, makaron świderki , płatki indyka, sos pomidorowy1,2,3 kompot

Środa
- zupa kapuśniak
- kotlety drobiowe , ziemniaki, surówka wiosenna1,2,3 kompot

Czwartek
- zupa - krem z marchewki z imbirem
- grzanki, pałka z kurczaka, ziemniaki, surówka z modrej kapusty1,2,3 kompot

Piątek
- zupa ogórkowa
- mnaleśniki z serem, sos truskawkowy1,2,3 kompot